Wednesday, December 22, 2010

Pau..Pau...Pau

Proses awal untuk membuat pau.

Doh pau dimasukkan ke mesin penggelek.

Doh di dalam mesin pembahagi.


Doh yang sedia untuk dimasukkan inti.

Proses memasukkan inti masih secara manual. Ini dapat menghasilkan pau yang lebih lembut dan gebu.

Proses memasukkan pau ke dalam loyang pengukus.

Pau yang telah siap disusun di dalam loyang.



Pau yang telah siap dimasak.
Pau yang telah dibungkus dan sedia untuk dipasarkan.

Packing biasa...ada 12 biji...


Pn. Musringah Ismon-Pengurus Besar Mustika Hati Enterprise


Pengusaha Pau Mini - Pn. Musringah Ismon dan suami, En. Mohd Nor Mosnan bersama-sama semua pekerja yang sama-sama menjayakan perusahaan ini


Sesi pengenalan dah selesai....apa tunggu lagi...
Mari-mari beli...sedap...memang sedap....
Lazat, Lembut, Mudah disediakan
Ada 6 jenis inti yang berbeza dengan harga yang sama...
Pau Kacang Merah
Pau Kaya
Pau Kelapa
Pau Ayam
Pau Daging
Pau Sardin
Dail 018 9809892 (Azwa) untuk tempahan....

No comments:

Post a Comment